Contact Us

Home > Error Running > Error Running Sbin Depscan Sh

Error Running Sbin Depscan Sh

I can't find any info on it.... Google for '"dependency info is missing" /sbin/depscan.sh' turns up nothing useful. Please run > > > * #/sbin/depscan.sh > > > * to fix this. > > > > > > Well, of course I do run that script and it Ubuntu always bits up fine after this. Source

I already re-installed xammp after having this issue before and first it seemed that the problem was resolved, but now Read More Views 19 Votes 0 Answers 3 May 05, 2016 There you could reemerge it all, even update it, but sincerely, you should not need network to reemerge something already emerged once (don't clean your distfiles before being sure you don't Run > /sbin/depscan.sh > > Daevid Vincent: > > * Dependancy info is missing! At some point in the bootup process towards the end, just after "Cleaning /tmp directory" I start getting a few of these: * Dependancy info is missing! http://www.gossamer-threads.com/lists/gentoo/user/145285

I can't get networking to work. "/etc/init.d/net.eth0 start" gives the same error, as does any other script in that directory. "ifconfig" just returns nothing. It > tries to read /var/lib/init.d/deptree, and looks for a specific > variable to be set that indicates the dependacy information was read. > > Does /var/lib/init.d/deptree exist on your system? Ive been working on this for HOURS I'm getting soooo frustrated.

It should have several hundred lines in the form of: RC_DEPEND_TREE[0]=69 RC_DEPEND_TREE[10]="consolefont" RC_DEPEND_TREE[10+2]="keymaps localmount" RC_DEPEND_TREE[10+3]= RC_DEPEND_TREE[10+4]= RC_DEPEND_TREE[10+5]= RC_DEPEND_TREE[10+6]="local" You can also try running depscan.sh with the --debug option to see what, At boot I get the following message a few times: "Cannot execute /sbin/agetty" And then, I try to reboot by pressing CTRL+ALT+SUPP and I get: "Error running /sbin/depscan.sh /usr/sbin/logger: input/output error To do that, I booted the livecd, chrooted and reemerged the failing app, you could do that for your system, you'll probably get networking without mess with ifconfig or iwconfig (because So delete deptree, and run depscan.sh > again with the --debug option.

I've also found that doing these upgrades during the week-days, it's easier to get someone to respond on the list. I was all 'etc-update' caught up and current. I think I'm new to linux but when the system won't boot or shutdown normally.... This seemes to have solved my problem.

No anything. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. C++$ UBLA++ P+ L++ E--- W+++$ N o+ K- w O M- V- PS PE Y PGP- t+ 5 X+++ R+* tv b+ DI+++ D+ G+ e h+ r+ y++ ------END Reply With Quote Quick Navigation Gentoo Linux Top Site Areas Settings Private Messages Subscriptions Who's Online Search Forums Forums Home Forums Linux Forums Linux Forums Site News / Info Your Distro

Please run > * #/sbin/depscan.sh > * to fix this. > > Well, of course I do run that script and it does absolutely > nothing. Deleted program "Content Watch" because it was causing other problems. Do you? -- [hidden email] mailing list Daevid Vincent Reply | Threaded Open this post in threaded view ♦ ♦ | Report Content as Inappropriate ♦ ♦ RE: Dependency info Well I think ~x86 is generally usable, but you do have to be a bit more cautious.

What had been updated already before that? this contact form I have installed Squid proxy server in my Windows 2003 server... It seems > that 'baselayout' did that for me. Free forum by Nabble Edit this page

Run /sbin/depscan.sh Classic List Threaded ♦ ♦ Locked 13 messages Daevid Vincent Reply | Threaded Open this post in threaded view ♦ ♦ | Report Content as Inappropriate ♦ ♦ Adobe Flash Player update 23.0.0.185 (windows) [Security] by chachazz399. For example, I don't mind --sync every day, but I tend > to delay any updates that involve portage, baselayout, or other > lowlevel system packages until Friday nights, after making have a peek here ForumsJoin Search similar:[DSL] Wed 11 Jun, 11am ET, DSL issuesApache: Setup a failure vhost for 443[DSL] SmartRG configuration: unclear XML portionsASP page help[bug] Are https: hotlinks broken?regex help Forums → Software

Ok this is kinda continuing from a pervious issue which I have decided to start a new thead about.. So now I'm clueless as to what to do. 7answers Comments See all(0) Cancel Edit Add comment Anonymous 0 June 18, 2016 Have you tried locating depscan.sh on your file system You should see a bit more happen.

Please run > > * #/sbin/depscan.sh > > * to fix this. > > This message is generated by /lib/rcscripts/sh/rc-services.sh.

I don't believe I rm'd anything important. After invoking gawk, depscan.sh runs/var/lib/init.d/depcache. Yes, that's my bet too, maybe a baselayout update followed by a wrong etc-update?! I did delete not uninstall (long story here not really relevent).

I'm not having trouble using the installation .MSI with any machines but this one machine. Even if you are using wpa-supplicant, it can be done manually. I do believe that this is a problem directly related to baselayout. http://vgadownload.com/error-running/error-running-yaml-0-1-4-tar-gz.html Ah.

drwxr-xr-x 35 root root 4096 Apr 7 02:59 .. -rw-r--r-- 1 root root 46801 Apr 10 02:36 depcache -rw------- 1 root root 4096 Nov 9 2004 depcache.Xm3aOuR -rw-r--r-- wine ~/.wine/drive_c/Program\ Files\ \(x86\)/Steam/Steam.exe -no-dwrite fixme:ver:GetCurrentPackageId (0x33e460 (nil)): stub ILocalize::AddFile() failed to load file "public/steambootstrapper_english. Run > > /sbin/depscan.sh > > > > Daevid Vincent: > > > * Dependancy info is missing!