Contact Us

Home > Error The > Error The Web Server Is Not Configured Correctly Iis 7.5

Error The Web Server Is Not Configured Correctly Iis 7.5

I tried creating an exact copy of the virtual directory (path, permissions etc.) with a different name. Is this by design or a side effect of the debughandler module? En uno de estos sitios lei que el servidor debe estar registrado en una zona de seguridad en los sitios de confianza que se registran en el Internet Explorer, bajo el The data field contains the error number. http://vgadownload.com/error-the/error-the-specified-server-could-not-be-found.html

Following article should help: MSDN: How to: Debug 64-Bit Applications[^] If that does not help, post it, follow this MSDN article to troubleshoot it and see if it helps: MSDN: Error: I used Denis Bauer's ASPNetVersionSwitcher tool to change the .Net version for the site in IIS, and VS then started debugging happily! Guy 2/17/2009 1:41 PM I have been stuck with this problem for about 1 week, i am not able to debug a asp.net application in VS. I had disabled Keep-Alives to avoid occasional 403.9 errors I was getting. https://msdn.microsoft.com/en-us/library/dwesw3ee.aspx

Thanks again Reply Anonymous August 28, 2007 at 12:58 am Hi all, Im having an error as well. Sign in using Search within: Articles Quick Answers Messages Use my saved content filters home articles Chapters and Sections> Search Latest Articles Latest Tips/Tricks Top Articles Beginner Articles Technical Blogs Posting/Update Learning resources Microsoft Virtual Academy Channel 9 MSDN Magazine Community Forums Blogs Codeplex Support Self support Programs BizSpark (for startups) Microsoft Imagine (for students) United States (English) Newsletter Privacy & cookies If I execute the app by CTRL + F5 I get the following error on the browser: "Service Unavailable" "HTTP Error 503.

We converted an application from 1.1 to 2.0 and don't want to revert back. Reply Anonymous May 30, 2007 at 2:12 am Om du kör Vista och utvecklar ASP.NET-lösningar har du kanske stött på problem att debugga din applikation Reply Anonymous June 6, 2007 at iisreset did the trick for me. plz help..

Classic mode does not have this issue. You'll find that checkbox on the Web Site tab of the properties dialog, in the connections section. AND SELECT ASP.NET Version 1.xxblaxx and it'll work! click for more info Alain 1/23/2009 12:31 AM One more that was not mentioned in this page, if you recently installed urlscan or maybe .net framework 3.5 it will disable debugging by default.After long resource

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed I can load the application into VS 2005, but I cannot debug or start without debugging. When answering a question please: Read the question carefully. Hope this helpes.

The web server is not configured correctly. Move the application to Classic mode. I've installed the IIS6 compatibility services, the FrontPage extensions, windows authentication, and I have msvsmon x64 running as Administrator on the server. You can download the patch from connect here: Download.

You'll find that checkbox on the Web Site tab of the properties dialog, in the connections section. (3) This one is strange, but it seemed to do the trick for many this content If you can make a request to /debugattach.aspx, and capture the request (headers and body), and send it to me using http://mvolo.com/blogs/serverside/contact.aspx, this may be useful in diagnosing the issue. The service is unavailable." Even http://localhost fails with this error. Many thanks, Richard F Reply Anonymous January 29, 2007 at 6:25 am Exactly what I needed, thanks.

PHP Manager checks if all of the recommended settings are configured correctly. Looking at the Freb log it looks like the debugassistant module is loading, but it continues on to fail with this: 25. plz help me proshad from bangladesh Chris 1/25/2007 7:35 AM Thanks for the help - i now want to set my Debug start page to "trace.axd" and in VS 2003 it weblink CLARIFICATION (on the Development Workstation) ---------------------------------------------- This one is simple.

I do have "Anonymous Authentication", "ASP.NET Impersonation", "Basic Authentication", "Forms Authentication", but no "Windows Authentication". If the button says Create, click the button to configure your website as an application. John 1/25/2007 11:30 AM I am using Visual Studio 6.

AND SELECT ASP.NET Version 1.xxblaxx and it'll work!

thanks dude Ali 12/15/2008 11:54 PM Nice solution for debugging error i got the solution here from comments. to worker process in IDE i can't find either aspnet_wp.exe or w3wp.exe (enabled both check boxes below). HTTP Error 503. take a look.

It's self explanatory why it did so! ASP.NET tab 5. I prefer to use the software solution instead of hardware solution. check over here Enjoy IGNUS 10/6/2006 9:00 AM (4) In IIS on the local machine, I brought up the web site properties.